phone-call​  Ring på 41 18 65 07

mail  Send en e-mail

Vi hjælper med tagrenovering og lægning af nyt tag

Trænger dit tag til en renovering eller skal du have lagt et nyt tag? Hos Hvidsted Tømrer har vi mange års erfaring inden for tagarbejde. Det gælder uanset, om dit tag trænger til en renovering, eller om du skal have hjælp til lægning af nyt tag. Vi har især mange kunder fra Randers, Bjerringbro og Hadsten, men vi hjælper også gerne uden for disse områder.

Uanset hvad vi skal hjælpe dig med, garanterer vi dig en løsning i høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. For os er ingen opgaver for store eller små. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os.

Vi udfører en lang række opgaver

Vi er i stand til at udføre en lang række opgaver inden for tagreparation og tagrenovering. Vi kan blandt andet hjælpe med:​

  • Tagrenovering
  • Lægning af nyt tag
  • Mindre tagreparationer
  • Nye konstruktioner med spær og undertag​
  • Forsikringsskader
  • Tagentrepriser
  • Tagtjek ved køb af hus
  • Alt andet tagarbejde.​

​Der er således ikke det, vi ikke vil kunne gøre for dig. Men hvad koster et nyt tag? Det afhænger naturligvis af opgavens omfang, og hvilken type tag der er tale om. Herudover har det betydning i forhold til prisen, om det gamle tag skal tages ned, og om der skal laves en ny tagkonstruktion. Uanset hvad garanterer vi dog en fordelagtig pris.

Hør mere om nyt tag og tagrenovering i dag

Har du spørgsmål eller skal vi hjælpe dig med et nyt tag, tagrenovering eller en anden form for tagarbejde, så kontakt os endelig i dag. Vi står altid klar med kompetent hjælp og rådgivning.

Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 41 18 65 07 eller du kan sende en e-mail til hvidstedtoemrer@gmail.com, så vender vi tilbage til dig inden for kort tid. Vi kommer også gerne ud til en besigtigelse og udarbejder på baggrund af dette et godt og uforpligtende tilbud til dig.​

​Bliv ringet op med et gratis og uforpligtende tilbud på en af vores ydelser​

Udfyld formularen med navn og telefonnummer, og hvad du ønsker tilbud på, så bliver du ringet op af os​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt