phone-call​  Ring på 41 18 65 07

mail  Send en e-mail

Renovering og udskiftning af vinduer og døre

Har du brug for professionel hjælp til udskiftning af vinduer og døre? Så kan vi hjælpe dig. Vi kører gerne ud til kunder i områderne omkring Bjerringbro, Hadsten og resten af Djursland.

Vores arbejdsområder inden for døre og vinduer

Hos Hvidsted Tømrer i Randers udfører vi blandt andet:

  • Reparation af døre og vinduer
  • Vedligeholdelse døre og vinduer
  • Udskiftning af vinduer og døre
  • Montering af nye vinduer og døre
  • Store glaspartier
  • Butiksfacader.

Derudover udskifter vi også gamle vinduer med energivinduer, hvilket har den store fordel, at du først og fremmest kan spare penge på varmeregningen. 

Derudover slipper varmen om sommeren heller ikke ind gennem vinduerne på samme måde som almindelige vinduer.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til for, at dine døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Udskiftning eller renovering af vinduer?

Det kan være nødvendigt at foretage en renovering af vinduerne, hvis bygningen eksempelvis er fredet, eller hvis det ikke er muligt at købe vinduer i lige præcis den model, du allerede har. Det kan for eksempel være kirkevinduer.

Nogle gange er det også billigere at reparere vinduerne, end det er at foretaget en komplet udskiftning af vinduer. Hvad der bedst kan betale sig i dit tilfælde, hjælper vi dig meget gerne med at vurdere.

Eget værksted med et bredt udvalg af alt til vinduer og døre

På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme, fra tagvinduer til branddøre. Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Prisen for udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af, hvor mange vinduer der skal udskiftes, og hvilken type vinduer du vælger.

Ønsker du en konkret pris, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 41 18 65 07 eller e-mail hvidstedtoemrer@gmail.com. Så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

​Bliv ringet op med et gratis og uforpligtende tilbud på en af vores ydelser​

Udfyld formularen med navn og telefonnummer, og hvad du ønsker tilbud på, så bliver du ringet op af os​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt